Metin Zakoğlu'ndan "Edepsiz Komedi"

Metin Zakoğlu'ndan "Edepsiz Komedi"

Metin Zakoğlu stand-up gösterisinde edepsiz bir adamın ağzıyla cinsellikte konuşmaya utandıklarımızı edepsiz bir dille anlatıyor. Gösteri Cafe Theatre'da.

 Metin Zakoğlu’ndan yepyeni bir gösteri… Edepsiz bir adamdan edepsiz hikayeler… Cinselleşmeyi bir türlü beceremeyen bir ulusun anlatıcısı cinsellik üzerine kendince doğruları anlatırsa ne olur? Çok komik şeyler olur… Günümüze ait güncel hikayeler ile her gösteri bir öncekinden başka olan bu gösteri de Zakoğlu, gözlemlerini ironik bir dille yorumlarken yine sizleri kahkaha krizine sokmayı hedefliyor. Konuşulacak çok konu var, unutulucak çok dert var, gelin bu 2 saat boyunca sadece gülün, derdinizi tasanızı dışarıda bırakın. Konuşmaktan sıkıldığımız, utandığımız bu konular hiç bu kadar komik dile getirilmemişti.

Mekan, 1. sınıf bir restoran olup rahat koltuklarda ve yemeğinizi yiyebileceğiniz masalardan oluşuyor. Mekânın en büyük özelliği, Türkiye’nin ilk ve tek Kafe Tiyatro projesi olması. Tüm oturma gruplarının ve masaların sahneye dönük olduğu Cafe Theatre’da her alan gösterileri rahatlıkla izleme imkanı sunuyor. Dileyen misafirler, yemeksiz bilet alarak sadece gösterileri izlemeye de gidebilirler.

  • 24 Aralık 2012 21.00
  • Metin Zakoğlu Cafe Theatre, İstanbul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.