Minik Yüreklerden Suriye'lilere, Battaniye ve Nakdi Yardım

Minik Yüreklerden Suriye'lilere, Battaniye ve Nakdi Yardım

Suriye'de yaşanan iç savaşa kayıtsız kalmak istemeyen Sultanbeyli Anafen İlköğretim Okulu öğrencileri, toplandıkları 100 battaniyeyi ve biriktirdikleri bin liralık cep harçlıklarını 'Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyası kapsamında...

Suriye'de yaşanan iç savaşa kayıtsız kalmak istemeyen Sultanbeyli Anafen İlköğretim Okulu öğrencileri, toplandıkları 100 battaniyeyi ve biriktirdikleri bin liralık cep harçlıklarını 'Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyası kapsamında Kimse Yok mu Derneği'ne teslim etti.

Öğrencileriyle birlikte Kimse Yok mu Derneği'nin Marmara Şubesi'ni ziyaret eden Sultanbeyli Anafen İlköğretim Okulu Müdürü Ali Ergün, burada yaptığı konuşmada "Minik öğrencilerimiz örnek teşkil edebilecek güzel bir davranışla Suriye halkı için başlatılan iyilik hareketine, kendi aralarında topladıkları 1.000 TL ve 100 battaniye ile dahil oldu. İnanıyorum ki, okullar açıldığında öğrencilerimiz karne haçlıklarını da Suriyeli yaşıtlarıyla paylaşacaklardır. Yarıyıl tatili sonrası desteklerimiz devam edecektir." dedi.

Minik öğrenciler, "Suriye'de yaşayan, vatanlarından kaçıp yurdumuza sığınan yaşıtlarımız için çok üzülüyorduk. Onlar için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorduk. Kardeşlerimiz üşümesin diye battaniyeler temin ettik. Suriyeli kardeşlerimiz için bir şeyler yapabilmek bizi çok mutlu ediyor." diye konuştu. Öğrencilerin yaptığı yardımdan dolayı duygulandığını ifade eden Kimse Yok mu Marmara Şube Müdürü Murat Şenocak da desteklerinden dolayı Sultanbeyli Anafen İlk Öğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.