Muhteşem Bagetlerin Adresi; EMEL PIRLANTA

Muhteşem Bagetlerin Adresi; EMEL PIRLANTA

Muhteşem Bagetlerin Adresi; EMEL PIRLANTA

Muhteşem Bagetlerin Adresi; EMEL PIRLANTA

               Kadınlara alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden olan takılardır. Özellikle hayatı birleştirmek istenen kişinin zevkine uygun tektaş, baget yüzük modelleri seçilir. Bireyin hoşuna gidebilecek modellerde yüzüklerin alınması kişinin takıyı zevkle kullanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda baget yüzükler aksesuar olarak da kullanıldığı için tamamlayıcı takı olarak bilinir.

               Sade, minimal takılardan hoşlananlar için tek kesimlik tektaş modelleri seçilir. Bu yüzük türünde orta ya da büyük tektaş kullanılır. Yüzüğün çevresinde pırlanta bulunmamaktadır. Ancak daha gösterişli, dikdörtgen kesime sahip olan baget yüzük modelleri özgün tasarımlı takı severler için uygundur. Baget yüzükler daha gösterişli olmasının yanı sıra birçok farklı modeli bulunduğu için özgün tasarımlara sahiptir. Bu nedenle biricik takı sevenler için evlilik tekliflerinde baget yüzük modelleri hediye edilebilir. Baget yüzük fiyatları kullanılan pırlanta oranı, kesim, şeffaflık durumuna göre değişmektedir. Ancak en çok tercih edilen baget yüzük modelleri 0.15 ya da 0.30 karat olan modellerdir.

Hangi Marka Pırlanta Alınmalı?

               Hediye alınırken kaliteli, zevke uygun olması, bütçeye uygun olan en güzel ürün olması önemlidir. Özellikle evlilik teklifi ederken ya da yıldönümlerinde sevgiliye hediye edilecek bir yüzükse kişinin zevkine uyacak tektaş yüzük modeli seçilmelidir. Parmak ölçüsünü önceden mümkünse alınmalı ve buna uyacak tarzda baget pırlanta yüzük ya da tektaş modeli seçilmelidir. Online alışverişler kişilere hem birçok model sunar hem de daha uygun fiyata, kaliteli özgün ürünlerin alınmasına yardımcı olur.

               Online olarak güvenle tektaş, baget yüzük modelleri alınabilir. Dikkat edilecek kısımlar yüzüklerin kaç karat olduğu, sertifikası olup olmadığıdır. Sertifika ve garanti belgesi olması pırlanta yüzük modellerinin güvencesidir. Herhangi bir sorun yaşandığında belirli bir süre ücretsiz şekilde yüzükler onarılabilir. Aynı zamanda sertifika verilmesi yapılan işçilikle, kullanılan pırlanta kesimi, boyu, şeffaflık ve karatı hakkında bilgi verir. Böylece kişiler ilerleyen zamanlarda tektaş yüzükleri ile sorun yaşarsa bu boyutlara göre yüzüklere işlem yapılabilir. Aslında baget yüzük ve tektaş modellerde sertifika ve garanti belgesi olması önemlidir. İnternet üzerinden yüzük alırken bu şartları yerine getirip getirmediği incelenmelidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.