Mustafa Sarıgül düğmeye bastı!

Mustafa Sarıgül düğmeye bastı!

Mustafa Sarıgül Hayri İnönü’yü başkanlıktan indirmek ve yerine de yeni başkan atamak için düğmeye basarak; ‘Hayri İnönü en kısa zamanda gidecek’ dedi. Geçtiğimiz günlerde de mecliste ağırlığı olan ve hemşerisi bir meclis üyesine yeni başkan için ‘hazırlık

ARKA PLANDA FARKLI İŞLR VAR!

Mustafa Sarıgül’ün Hayri İnönü’yü çok yakın bir süre içerisinde bir bahane gösterilerek istifa ettirilecek olmasının arkasında da görevden almaların dışında çok daha farklı olayların yattığı ifade ediliyor.

GÖREVDEN ALMALARIN ARKASINDA SARIGÜL VAR

Hayri İnönü’nün 21 müdürü görevden almasının arkasında da yine Mustafa Sarıgül’ün olduğu iddia ediliyor. Sarıgül’ün belediye içerisinde bir değişiklik yapacağı uzun süredir konuşuluyordu ve belediye içerisinde de bunu bilmeyen yoktu. Sarıgül’ün tepki çekmemek için bu işi Hayri İnönü’ye yaptırdığı ve her hâlükârda da bu görevden almaların mutlak olacağına kesin gözüyle bakılıyor.  

İNÖNÜ GÖREVDEN ALDIĞI BİRÇOK İSMİ TANIMAZDI

Bunun en bariz ispatı olarak ta; Hayri İnönü’nün görevden aldığı birçok müdürü dahi tanımaması gösteriliyor. Üstelik İnönü’nün yerine atadığı isimleri de hiç tanımadığı ve yine belediyenin aynı birim içerisinden atanan isimler olduğu düşünülürse de müdürü tanımayanın yerine atayacağı isimleri de tanımasının mümkün olamayacağı ifade ediliyor.  Dolayısıyla bu görevden almaların arkasında yine Mustafa Sarıgül’ün olduğu, eğer Hayri İnönü istifa ettirilirse de yerine gelecek başkanın kim olursa olsun bu görevden almaların mutlak gerçekleşeceği belirtiliyor.

Sarıgül’ün İnönü’yü görevden alacak olmasının perde arkasını öğrenmek için bizleri takip edin…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.