Negreira'nın oğlunun tahkim raporları

Negreira'nın oğlunun tahkim raporları

Negreira'nın oğlunun tahkim raporları

 

Barcelona'nın Enríquez Negreira'ya bir dizi tahkim raporu için yedi milyon avrodan fazla para ödediği haberi çıktığından beri, kilit noktalardan biri bu raporları görmekti ve bu raporların var olup olmadıklarının doğru olup olmadığı, çünkü pek çok kişi tahkim analizi olmadığını düşünüyordu. ve paranın hakemlerin satın alınmasına yönelik olduğu. Ancak bu raporlar var. Ve onlar çoktur. Negreira davasının özetinde yer alan dosyalara erişildi.

Çeşitli raporlar vardı. Bunlardan biri de hakemlerdi. Negreira'nın oğlu Javier Enríquez, bir hakem Barcelona'ya ilk kez düdük çaldığında, onun hakkında Hakemler Koleji'nin raporlarıyla desteklenen küresel bir rapor gönderdi. Vaka özetinde bu şekildeler. herkes var Ağustos 2016'da, örneğin Mateu Lahoz'un şunları söyledi: "Oyun sırasında yedek kulübesinden en ufak bir itiraza izin vermeyecek, takım delegesinin Toño Mateu Lahoz ile ilişkisine dikkat etmesi tavsiye ediliyor" diyor. Kazanmaya başlayın, bonus megapari ile çok kolay!

Rapordaki bir başka cümle de şuna işaret ediyor: "Sürekli olarak oyunculara kişisel muamelede bulunun. Ona inanılması gerekiyor, bu da bazen çok fazla açıklama yapmasına neden oluyor." Ardından, her zamanki asistan ekibiyle gitmediğini, onların yoğun bir şekilde oynamalarına izin verdiğini söylediği daha teknik sorunları da açığa çıkarıyor. Her oyuncu için farklı bir anlaşmaya sahip olduğunu ve her futbolcunun ona nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerektiğini ekliyor".

Bu satır, bu gazetenin erişimi olan diğer iki haberi gösteriyor. Hepsinde değerlendirmenin sonunda avantaj ve dezavantajlarını içeren bir tablo var. Undiano Mallenco söz konusu olduğunda, ilk bölümde "çok fazla deneyime sahip olduğunu ve teorik olarak iyi durumda olduğunu, sağduyuyla öngörülebilir tahkimler yaptığını ve maçları ve oyuncuları kontrol etmede iyi olduğunu " belirtiyor. Dezavantajlarla ilgili olarak, "oyunun ihtiyacı yoksa sarı kart göstermekten kaçınacağını, bir penaltı işaret edeceğinden çok emin olması gerektiğini ve protestolar veya tanganalar konusunda fazla diplomatik ve müsamahakar olduğunu" belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.