Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü

Şişli'de yıkılan duvarın altında kalan işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

Şişli'de yıkımı yapılan 3 katlı binadan kopan duvar kalıp, içeride çalışan işçinin üzerine düştü. Duvarın altında kalarak yaralanan işçi, kurtarma çalışması sonrasında itfaiye merdiveniyle binadan indirilerek hastaneye kaldırıldı. 
Olay, saat 11.30 sıralarında Şişli Meşrutiyet Mahallesi Şehit İsmet Armağan Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kat sahipleri tarafından müteahhide verilen binada yıkım çalışmaları yapıldığı esnada duvar çöktü. Binadan çöken duvar o esnada içeride çalışan Semih Yönden'in üzerine düştü. İş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 
İtfaiye ekipleri yeni bir göçük olma ihtimaline karşın binanın çevresini güvenlik şeridi ile kapattı. Ardından binanın girerek üst katına çıkan ekipler, işçinin üzerindeki duvarı kaldırarak kurtardı. Binada çökme tehlikesi nedeniyle yaralı işçi, itfaiye merdiveniyle yapılan çalışma sonucu aşağıya indirildi. Başarılı bir şekilde sağlık ekiplerine ulaştırılan işçi, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı işçinin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
"HER GÜN ORADAN GEÇİYORUZ, BU 2. VUKUAT"
Olayı duyan vatandaşlar, "Yukarıdan aşağıya yıkım yapılırken çökmüş. Döşeme çökünce işçinin üzerine düşmüş. Geçen haftada aracın üzerine taş düştü, ön cam patladı, trafik de saatlerce allak bullak oldu. Bu 2. vukuat, her gün oradan geçiyoruz. Binayı tamamen yıkacaklar. Bina eski olduğu için tadilat olmaz" dedi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.