Nurgül Dündar'dan resim, heykel sergisi

Nurgül Dündar'dan resim, heykel sergisi

Nurgül Dündar’ın resim-heykel sergisi, Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası fuaye alanında sergilendi. Sergiye, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu etkinlik kapsamında Nurgül Dündar’ın resim-heykel sergisi, Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası fuaye alanında sergilendi. Sergiye, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, tiyatro sanatçısı Güzin Usta ile çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

BELEDİYELERİN SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLEMESİ GEREKİYOR

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay serginin açılışında yaptığı konuşmada: “Bildiğiniz gibi Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz, her zaman sanatın ve sanatçının yanında yer almıştır.  Geçmişte böyle oldu, bu tavrını bugün de devam ettiriyor. Çünkü ülke koşullarında bizim gibi belediyelerin sanatı ve sanatçıyı desteklemesi gerekiyor. Sergi için Nurgül Hanım’a çok teşekkür eder, başarılı olmasını dilerim.” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sanata ve sanatçıya verdiği değer için teşekkür eden Nurgül Dündar da resimlerini sergileme olanağı sunan Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’a da ayrıca teşekkür etti.

kartal-nurgul-dundar.jpg

NURGÜL DÜNDAR KİMDİR?

Nurgül Dündar, 7 Yaşında Mehlika Arıkut’dan ders alarak resim çalışmalarına başlamış ve uzun müddet yağlıboya çalışmıştır. Kadıköy Kız Meslek Lisesi Resim Bölümü’nü bitirmiştir. Daha sonraki çalışmaları pastel ve yağlıboya üzerinedir. Mimar Bülent Çetinor ile 8 sene yağlıboya çalışmış olup, 2 sergi açmıştır. İlk kişisel sergisini, 17 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde açmıştır. Bununla birlikte muhtelif karma sergileri mevcuttur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.