O Ses Türkiye'nin Erkam'ı Esenyurt'tan

O Ses Türkiye'nin Erkam'ı Esenyurt'tan

Star TV’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve Türkiye’nin önde gelen sanatçıları Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye’nin favori adayı Erkam Aydar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret

Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Selahaddin Aydar’ın oğlu, O Ses Türkiye’nin sevilen yüzü Erkam Aydar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Güçlü sesi ile müzikseverleri ekrana kilitleyen Erkam Aydar babası Selahattin Aydar’ı makamında ziyaret ederek yarışmanın heyecanını paylaştı. Baba Selahaddin Aydar, “Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve Esenyurtlu hemşerilerimizin destekleri ile Erkam’ın yarışmada başarılı olacağına eminim” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Erkam Aydar’ın O ses Türkiye’deki başarısını tebrik etti. Başkan Kadıoğlu “ Erkam Aydar gelecekte Türkiye’nin önde gelen sanatçıları arasında görebileceğimiz genç bir kardeşimiz ve O Ses Türkiye’de başarılı olacağına inanıyorum. Esenyurtlu vatandaşlarımızın kendi bölgelerinden çıkan Erkam Aydar’a destek olacağını düşünüyorum. “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.