Oğlunun yangında zarar gördüğünü düşünen kadın bayıldı

Oğlunun yangında zarar gördüğünü düşünen kadın bayıldı

Kartal'da 5 katlı apartmanın ikinci katında elektrikli sobadan yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Oğlunun ve gelinin yangında zarar gördüğünü düşünen bir kadın fenalık geçirdi.

Hürriyet Mahallesi Dinar Sokak 10 numarada bulunan 5 katlı apartmanın ikinci katında, elektrikli sobanın düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle yükselen duman üst katları da kapladı. Yangın çıkan dairede yaşayan Murat Ekinci, çocuklarını ve eşini alarak dışarı çıktı. Üst katlarda yaşayan bina sakinleri ise mahsur kaldı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Mahsur kalanlar itfaiye ekiplerinin açtığı merdivenle kurtarıldı.

Murat Ekinci’nin annesi Naciye Ekinci de yangını duyunca olay yerine geldi. Oğlunu göremeyen yaşlı kadın sinir krizi geçirdi. Feryat eden ve baygınlık geçiren kadına olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Oğlunun yanına gelmesi ile kendine gelen yaşlı kadın sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü. Daha önce eşini ve bir oğlunu genç yaşta trafik kazasında kaybettiği öğrenilen yaşlı kadının, yangın nedeniyle diğer oğlunun da zarar gördüğünü zannettiği öğrenildi.

Yangının çıktığı dairenin sahibi Murat Ekinci de annesinin kendilerini içeride zannettiği için çok korktuğunu belirtti. Ekinci, "Eşim yangını fark etti. Dana sonra çocukları da alarak kendimizi dışarı attık." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.