Pagagnini şov CRR'de

Pagagnini şov CRR'de

Ara Malikian ve Yıllana'nın klasik müziğe yepyeni bir soluk getiren, efsane keman virtüözü Pagagnini'nin ruhunu eğlenceli bir anlatımla sunan gösterisi dinleyenlerle buluşuyor.

Klasik müzik tarihinin en önemli keman virtüözlerinden efsane Pagagnini'nin yaratıcı eserlerinden ilham alan, Ara Malikian ve Yıllana'nın eğlenceli ve izleyiciye sürprizler sunan gösterisi Pagagnini, ince esprilerle seyirciye tansiyonu hiç düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunuyor. 1991 yılında kurulan topluluk bu olağanüstü gösteri ile Pagagnini'nin sofistike kompozisyonları, cüretkar kişiliğini ve inanılmaz yeteneğini sahneye taşırken, ince esprilerle dolu bir konçerto sahneliyor.

Pagagnini Pagagnini, klasik müzikle, virtüöz kemancı Ara Malikian ve Yllana’nın güldürüsünü tek bir gösteride topluyor. Eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir konçerto ortaya çıkıyor. Farklı tarzların buluşması birbirinden farklı duyguların ortaya çıkmasına katkıda bulunurken, müziğin ciddiyeti son derece ince esprilerle harika bir şekilde süsleniyor. Konçertolara bu sıra dışı bakışla getirilen yeni yoruma, virtüöz müzisyenlerin zarafeti ve olağanüstü performansları da ekleniyor ve karşımıza 7 den 77'ye herkesin hoşlanacağı bir gösteri ortaya çıkıyor. Pagagnini’nin dehası gösterinin yaratılışında sadece gösterinin adına değil, başlı başına tüm akışına da bir referans oluşturuyor. 

11 Aralık 2012 20:00 CRR Konser Salonu, İstanbul. 
 

Bilet fiyatları
1. Kategori - 48.50 TL

2. Kategori - 38.50 TL

3. Kategori - 28.50 TL

4. Kategori - 18.50 TL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.