Pazartesi günü Şişli’nin ilk meclis toplanıyor

Pazartesi günü Şişli’nin ilk meclis toplanıyor

Şişli Belediyesi ilk meclis toplantısını Pazartesi (07.04.2014) günü saat 10.00’da gerçekleştiriyor. İlk toplantının muhtemel gündemi de gazetemizde yayınlanan skandal bir ihalenin tartışılması olacak.

Sarıyer’e bağlı olan Maslak Mahallesi’nde, Mustafa Sarıgül’ün başkanı olduğu ve yeni inşa edilen Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun tekrar inşaat, tadilat, bakım, onarım işleri için tarihe geçecek bir ihale yapıldı. Bu ihaleyi gazete olarak İş İşleri Bakanlığı’na şikâyet ettik, muhtemel olarak iptal edilecek ve ihaleyi düzenleyenler hakkında soruşturma açılacak.

ŞİŞLİ’DE SKANDAL İHALELER İLK DEĞİL

Şişli Gazetesi’nde haber olduktan sonra; doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen olayların ortaya çıkması üzerine yapılabilecek bir maddeye uyarlanarak gezi için otobüs kiralama ihalesi yine tuhaf bir gerekçe ile iptal edilmişti. Bu ihaleyi de yine gazete olarak İç İşleri Bakanlığı’na şikâyet etmiştik.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NE SORUŞTURMA AÇILABİLİR

Şişli Belediyesi yakın bir tarihte en hızlı soruşturma geçiren bir belediye olma durumu söz konusu olabilir. Bu ihalelerin de sürekli aynı birim tarafından düzenlenmesi dikkat çekici. Birçok başkan yardımcısı değişirken değişmeyen iki başkan yardımcısından biri de bu ihaleleri düzenleyen başkan yardımcısı olması yarınlarda Hayri İnönü’yü bekleyen en büyük sıkıntı olacağı iddia ediliyor.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.