Pendik ve Tuzla'daki yangınlar paniğe neden oldu

Pendik ve Tuzla'daki yangınlar paniğe neden oldu

İstanbul'da Pendik ve Tuzla'da korkutan iki yangın yaşandı. Pendik'te yangın kontrol altına alınırken, Tuzla’daki Piyade Okulu’nun bulunduğu askeri alanda çıkan yangın ise yaklaşık 6 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

TUZLA PİYADE OKULU’NDA 20 GÜN SONRA İKİNCİ YANGIN

Tuzla’daki Piyade Okulu’nun bulunduğu askeri alanda çıkan yangın yaklaşık 6 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tuzla’daki Piyade Okulu’nun bulunduğu askeri alanda henüz bilinmeyen bir nedenle dün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin havadan ve karadan müdahale ettiği yangın yaklaşık 6 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı. Yangını kontrol altına alan ekipler ormanlık alanda soğutma çalışmalarına başladı. 

Tuzla’daki Piyade Okulu’nun bulunduğu askeri alanda 20 gün önce de bir yangın çıkmıştı.

Öte yandan aynı saatlerde Pendik Kurtköy Mecidiye Mahallesi’ndeki ormanlık alanın 3 farklı noktasında da yangın çıkmış olması dikkat çekti. 

PENDİK’TE ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN

Pendik Kurtköy Mecidiye mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Geniş bir alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

Pendik Kurtköy Mecidiye Mahallesi ormanlık alanında dün saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüdü. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Helikopterler ile havadan da müdahale ettiği yangının söndürme çalışmalarına çevredeki vatandaşlarda yoğun destek verdi. Mahalledeki gençlerin yangını söndürmek için alevlerin arasına girdikleri görüldü.
Rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. 

Yangının çıkış nedeni ne ilişkin soruşturma başlatıldı.  

istanbulda-yangin-korkuttu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.