Pendik'te 11 bin kişiye tapu

Pendik'te 11 bin kişiye tapu

Pendik Belediyesi'nin Çamçeşme, Kavakpınar ve Güllübağlar mahallelerine yönelik hazırladığı imar uygulaması askıya çıktı. 210 hektarlık alanı kapsayan uygulamada 11 bin kişiye tapu dağıtılacak.

Pendik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarında Çamçeşme, Kavakpınar ve Güllübağlar mahallelerine ait yaklaşık 210 hektarlık alan tamamlandı. 9 Kasım'da askıya çıkan söz konusu imar uygulaması, binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. 10 Aralık'a kadar askıda kalacak olan imar uygulaması hakkında vatandaşlar mahallelerdeki muhtarlıklara ve Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne başvuru yaparak askıya çıkan uygulama hakkında bilgi alabilecek. 

Açıklamada, ilçenin 3 mahallesini içeren ilgili uygulamanın 10 Aralık'ta dolan askı süresi sonrasında 11 bin kişiye tapuları verileceği belirtildi. 

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in görüşlerine yer verilen açıklamada,

"Yaptığımız imar uygulamasında şehrin ve vatandaşlarımızın sorununu çözerken kimsenin mağdur olmaması için daha uzun süren titiz bir çalışma yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik. Ümit ediyorum ki 10 Aralık'tan sonra vakit kaybetme

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.