Pendorya AVM talihlileri belli oldu

Pendorya AVM talihlileri belli oldu

İstanbul Pendik'teki Pendorya AVM'nin Pendoryacard kullanıcılarının yaptıkları alışveriş ile katılmaya hak kazandıkları çekiliş sonuçlandı.

İstanbul Pendik'teki Pendorya AVM'nin Pendoryacardkullanıcılarının yaptıkları alışveriş ile katılmaya hak kazandıklarıçekiliş sonuçlandı. Heyecanlı çekilişte araba kazanan vatandaş, uzun süre kazandığına inanamadı. Pendorya AVM'den 1 Aralık 2012 ile 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Pendoryacard sahiplerinin alışveriş karşılığında katıldıkları kampanyanın talihlileri bugün yapılan çekilişle belli oldu. Canlımüzik eşliğinde başlayan çekiliş, dans şovları ve sevgililer günü özel danslarıyla devam etti. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişinsunuculuğunu ise başarılı oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz yaptı. 17 bin 55 kişi arasından 1 kişi Volkswagen Polo marka araba, 20 şanslı kişiise İpad 2 tablet kazandı.

EŞİNE ALDIĞI HEDİYE, ARABA KAZANDIRDI

Çekiliş esnasında ilginç anlar da yaşandı. Araba kazanan talihliye haberi ünlü sunucu Vatan Şaşmaz sahneden telefonla arayarak bildirdi. Uykudan uyandığını söyleyen 26 yaşındaki Hicran Demirörs, araba kazandığına bir süre inanmadı ve "Bu bir rüya mı? Ben şuan rüya mı görüyorum?" dedi. Eşine aldığı telefonla çekilişe hak kazanan Demirörs, "Çok heyecanlıyım, uykudan yeni uyandım, inanılmaz şaşırdım, heyecanımın tarifi yok, ilk başta inanmadım, Vatan bey kendisini telefonda tanıtınca rüya olmadığını anladım. Arabamız yoktu eşimle araba almayı çok istiyorduk, bizi araba sahibi yapan Pendorya Alışveriş Merkezine de sonsuz teşekkür ediyorum, bize dünyanın en büyük sevgililer günü hediyesini verdi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.