Petshopçu denetim ekibine saldırı

Petshopçu denetim ekibine saldırı

Beykoz’da petshop mağazasına denetim için giren İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip, işyeri sahibinin saldırısına uğradı. Darp edildiğini ileri süren Hekim Mehmet Güçkandı, “Bilgilendirme aşamasında arkadaş şartların çok ağır

   İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı 6 kişilik denetim ekibinden Hekim Mehmet Güçkandı saldırıya uğradı. Olay, Kavacık Otoğtepe Caddesinde yer alan bir petshop evcil hayvan mağazasında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı 6 kişiden oluşan bir ekip, denetim amacıyla bir işyerine geldi. Burada işyerinin çalıştırılmasına ilişkin mevzuat hakkında bilgi veren ekip, şartları ağır bulan işyeri sahibi Cem G.’nin saldırısına uğradı. Baş ve yüz bölgesine darbe aldığını belirten Hekim Mehmet Güçkandı, saldırının işyerini incelediği sırada meydana geldiğini ve Cem G’den şikayetçi olduğunu ifade etti.

  Veteriner Hekim Mehmet Güçkandı, “Kavacık mevkiinde standart uygulama sırasında bir petshopa girdik. Bilgilendirme aşamasında arkadaş şartların çok ağır olduğunu söyledi. Mevzuat gereği yapması gereken şeyleri anlattık. Ben işyerinin içinde denetimimi yaparken arkadan saldırdı. Olay bundan ibarettir. Ondan sonra polisi çağırdım. Polis ekibiyle beraber karakola geldik. Darp esnasında kafama ve gözüme yumruk darbesi aldım. Şikayetçi oldum” dedi.
  Hekim Mehmet Güçkandı’nın şikayeti üzerine soruşturma başlatan ekipler, işyeri sahibi Cem G.’nin ifadesine başvurdu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.