Polis-hırsız kovalamacası nefes kesti

Polis-hırsız kovalamacası nefes kesti

Kadıköy'de asayiş uygulaması yapan polis ekipleri ile hırsızlık zanlıları arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Çok sayıda polisin peşine düştüğü şüphelilerden 2'si yakalandı. Bir kişi de su kanalına girerek izini kaybettirdi.

Olay Merdivenköy Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre rutin asayiş uygulaması yapan bir polis ekibi içinde 3 kişinin bulunduğu 34 ZP 8939 plakalı otomobili durdurarak arama yapmak istedi. Hiç beklemedikleri anda karşılarında polisi gören zanlılar, otomobili bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı. Bu nedenle polis ekipleri ile şahıslar arasında kovalamaca yaşandı.

Göztepe Köprüsü'ne doğru kaçan şahısların peşine düşen polis ekiplerine takviye ekipler de gönderildi. Bölgeyi kuşatan polis, su kanalına saklanan 2 zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Bir kişi ise D-100 Karayolu'nun altından geçen su kanalına girdi. Zanlının ayak izlerini takip ederek su kanalına giren polis, uzun süre arama yaptı. Ancak kanalın karanlık ve suyla dolu olması nedeniyle zanlı bulunamadı. Yakalanan şahıslar ise kelepçelenerek Göztepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Şahısların olay yerinde terk ettikleri otomobilde yapılan aramada evlerin ve iş yerlerinin kapılarını açmakta kullanılan demir levyeler ile bazı malzemeler bulundu. Şahısların hırsızlık amacıyla bölgeye geldikleri belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.