Puppini Sisters ısıttı

Puppini Sisters ısıttı

Caz tutkunları farklı projelerde bir araya gelmeye devam ediyor. İş Sanat'ın organizasyonunda Türkiye'ye gelen The Puppini Sisters grubu İstanbul'da sevenleriyle buluştu.

Caz tutkunlarını farklı projelerle buluşturan İş Sanat, 40’lı ve 50’li yılların armoni vokal popunu günümüz anlayışı ile yorumlayan The Puppini Sisters’ı izleyicilerle buluşturdu. 2004 yılında İngiltere’de kurulan renkli grup, yeni yıl şarkılarının yanı sıra 'Hollywood' isimli son albümlerinden de parçalar seslendirdi.


Yılbaşının en popüler şarkılarından biri olan 'Jingle Bells'in caz yorumuyla konsere başlayan The Puppini Sisters yeni yıl coşkusunu yansıtan renkli kostümleriyle de dikkat çekti. Soğuk kış gününde seyircinin içini ısıtan parçaların seslendirildiği konserde özellikle Marilyn Monroe’nun 'Diamonds Are A Girls Best Friend' yorumu büyük alkış topladı. Etkileyici vokal yeteneklerini bir araya getiren üç büyüleyici kadının oluşturduğu grubun seslendirdiği kült parçalar arasında İtalyanca Tu Vuo Americano da yer aldı. Grup esprileriyle de izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.