Rutte, İTO'ya geliyor

Rutte, İTO'ya geliyor

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, yarın İstanbul Ziyaret Odası'nı ziyaret ediyor. Rutte, "Bir Rekabet Avantajı Olarak Sürdürebilirlik" konulu konferansa katılacak.

Ekonomik, politik, kültürel alanlarda birçok etkinlikle kutlanan “Hollanda ile diplomatik ilişkilerimizin 400. yıldönümü” kapsamında ülkemizde bulunacak olan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve beraberindeki heyet, yarın İTO'da olacak. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’ın ev sahipliği yapacağı “Bir Rekabet Avantajı Olarak Sürdürülebilirlik” seminerinde Hollanda Başbakanı Rutte, Türk iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek. İstanbul Ticaret Odası, Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve CSR Consulting Turkey işbirliğiyle düzenlenen seminere Hollanda Hükümeti de MATRA Fonu aracılığı ile destek veriyor.

Seminerin, panel bölümünde Philips, Royal HaskoningDHV, Akçansa, Turkcell ve Arçelik gibi her iki ülkenin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sürdürülebilirlik alanındaki politikalarını ve faaliyetlerini paylaşacak. 

Panelin ardından gerçekleşecek üç çalıştayda on farklı kuruluş sürdürülebilirliğin çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları kapsamındaki çalışmalarını aktaracak.

Toplantı saat 14.00'te İTO Meclis Salonu'nda başlayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.