Sadabad’da Tarihi Sandallar Geri Döndü

Sadabad’da Tarihi Sandallar Geri Döndü

Tarihinde farklı kültürleri bir arada yaşatarak mesire ve eğlence alanı olarak bir kültür beşiği oluşturmuş Kağıthane, AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın katılımıyla o eski geleneği yeniden İstanbullularla buluşturdu.

Tarihi Sandal Gezileri açılışına AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, oda başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, basın mensupları ve Kağıthaneliler yer aldı.

Osmanlı’da farklı kültürlerin buluştuğu mesire alanı olarak adını tarih sayfalarına yazdıran Kağıthane’de, yıllar sonra başlayan Tarihi Sandal Gezilerinin ilk yolcuları Bakan Bağış, Milletvekili Öğütken, Kaymakamı Varıcıer, Başkan Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan oldu. Medyanın büyük bir ilgi gösterdiği geziye katılan Bağış, projeyi hayata geçiren Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.