Sadaka kutusu hırsızı önce kameraya, sonra polise yakalandı

Sadaka kutusu hırsızı önce kameraya, sonra polise yakalandı

Gaziosmanpaşa’da bir işyerindeki sadaka kutusunun çalınma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtları inceleyen polis hırsızı kısa sürede yakaladı.

Olay, Gaziosmanpaşa’daki bir cep telefona dükkanında meydana geldi. İşyerine müşteri gibi gelen Deniz Ayvaz (23), bir süre ürünleri inceledi. Dükkandaki diğer müşterinin dışarı çıkmasını fırsat bilen şahıs, iş yeri sahibinden başka bir ürün isteyerek arkasını dönmesini sağladı. Dükkan sahibinin dikkatini başka yöne çeken Deniz Ayvaz, tezgahın üzerindeki sadaka kutusunu alarak montunun içine soktu. Bir süre daha iş yeri sahibi ile konuşan şahıs, herhangi bir şey almadan ayrıldı.

Sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Hırsızlık anının kameralarca saniye saniye kaydedildiğini gören iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. Güven Timleri’ne bağlı ekipler, görüntülerden eşkalini belirlediği Deniz Ayvaz’ı kısa sürede yakaladı. Küçükköy Polis Merkesi Amirliği’ne teslim edilen Ayvaz’ın, ilk ifadesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu için hırsızlık yaptığını söylediği iddia edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.