Sağlık Bakanı’ndan ilk ziyaret Başakşehir Belediyesine

Sağlık Bakanı’ndan ilk ziyaret Başakşehir Belediyesine

Sağlık Bakanlığı’na atanan Mehmet Müezzinoğlu, yeni görevinde ilk ziyaretini Başakşehir Belediye Başkanlığı’na yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabinede  yapılan son değişikliklerle Sağlık Bakanlığı’na atanan Doktor Mehmet Müezzinoğlu, ilk ziyaretini Başakşehir Belediyesi’ne yaptı. Başakşehir ilçe sakini olan Bakan Müezzinoğlu ziyaretinde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından kapıda karşılandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun belediyeyi ziyaretinde İlçe Kaymakamı Cevdet Can, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
Sağlık Bakanlığına atandığı ilk dönemin yoğun geçeceğini belirten Bakan Müezzinoğlu bu yüzden ilk ziyaretini özellikle ikamet ettiği Başakşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiğini belirtti.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise ilçe sakinlerinden birinin bakan olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek Bakan Müezzinoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca Başkan Uysal Sağlık Bakanının kendilerini ziyaret etmesinin büyük onur olduğunu ve kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.