Sahte bedaş Görevlisi tutukladı

Sahte bedaş Görevlisi tutukladı

Bakırköy'de kendisini BEDAŞ görevlisi olarak tanıtarak kapısını çaldığı 83 yaşındaki F.E.'yi kandırarak 5 bin lirasını çaldığı iddia edilen Erkan S. (34) kendisini takip eden güven timleri tarafından yakalandı.

Yaşlı kadının parası iade edilirken daha önce Kadıköy'de benzer bir dolandırıcılık gerçekleştirdiği öğrenilen Erkan S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Bakırköy'de durumundan şüphelenilen bir kişi güven timleri tarafından takibe alındı. Bir eve girdiği görülen şüpheli hızlı bir şekilde dışarı çıkınca polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinden 5 bin lira para çıktı. Polis şüphelinin kapısını çaldığı 83 yaşındaki

F.E.'ye 'Bu kişi sizden ne istedi." diye sorduğunda gerçek ortaya çıktı. F.E. polislere gelen kişinin kendisini BEDAŞ görevlisi olarak tanıttığını, elektrik saatini değiştirmediği için kendisine 5 bin lira ceza kestiğini söylerek parayı aldığını belirtti. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli Erkan S.'nin dolandırıcılık suçundan daha önceden 10 kez polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Erkan S.'nin ayrıca iki mahkeme tarafından arandığı da belirlendi. Şüpheli kişinin geçtiğimiz Kasım ayı içinde Kadıköy'de 65 yaşındaki K.S.'nin evine girdiği ve kendisini BEDAŞ görevlisi olarak tanıtarak sözde 4 bin lira ceza kestiği öğrenildi.
Mağdurlar F.E. ile K.S. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine gelerek Erkan S.'yi kendilerini dolandıran kişi olarak teşhis etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Erkan S., adliyeye sevk edildi. Erkan S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.