Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman?

 

Futbol tutkunları Şampiyonlar Ligi finali ne zaman merak ediyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi Finali hangi kanalda gibi soruların cevapları da sıklıkla merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi müsabakaları hakkında tüm detayları açıklayalım.

 

Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman? Hangi Tarihte?

Futbol severler, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak bilmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Mancester City takımı Şampiyonlar Liginin kazananı olmuştu. Karşılaşma 10 Haziran 2023 tarihinde oynanmıştı. Inter ile karşı karşıya gelen Manchester City, 68’inci dakikada bir gol atarak şampiyon olmayı hak etmişti. Heyecanla geçen 2022-23 sezonunun ardından şimdi de 2023-24 sezonu başladı.

 

Şampiyonlar Ligi Finali 2024 Nerede Oynanacak?

Şampiyonlar Ligi finali 2024 senesinde Londra’nın Wemblet Stadyumunda gerçekleşecek. Karşılaşmanın tarihi ise 1 Haziran 2024 şeklinde belirlenmiştir.

 

Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi tarihi kadar ilgili müsabakanın hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu. Öyleyse, Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? İlgili müsabakanın EXXEN ve TV 8 ekranlarında gösterileceği bilinmektedir. 2023-24 UEFA Şampiyonlar Liginde elli üç ülke federasyonundan toplamda yetmiş sekiz takım mücadele ediyor.

 

Şampiyonlar Ligi 2024 Grupları

Galatasaray, Kopenhag, Manchester United, Bayern Münih ile A grubunda yer alıyor. B grubunda ise Lens, PSV, Arsenal, Sevilla var. C grubunda Real Madrid, Union Berlin, Braga, Napoli bulunuyor. D grubunda Real Sociedad, Salzburg, Inter ve Benfica gibi takımlar karşımıza çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.