Sanatseverlerden BÜFOD’a Yoğun İlgi…

Sanatseverlerden BÜFOD’a Yoğun İlgi…

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (Büfod) iş birliğiyle Büyükçekmece AKM’de gerçekleşen 8. Dönem kursiyerlerin hazırladığı sergi sanat severlerden yoğun ilgi gördü.

8. Dönem Temel Eğitim Kursiyerleri Fotoğraf Sergisi açılışını, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eşi Hatice Akgün, Arel Üniversitesi Güler Ertan ve meclis üyeleri birlikte yaptı. Açılışta konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “BÜFOD hareketli, üretken, topluma önderlik yapan ve kendi kulvarında çokça takipçisi olan bir dernektir”dedi.

Büyükçekmece Belediyesi  olarak BÜFOD ile çok güzel projelere imza attıklarını anlatan Başkan Akgün; “BÜFOD birlikte bu yolda yürüyenlere katkı sağlayan sonrasında da Büyükçekmecelilere fayda sağlayan bir sivil toplum kuruluşumuzdur. BÜFOD’a teşekkür ederim. Bu dernek gibi her zaman gelişmekte olan derneklere her türlü desteği cömertçe sağlamaktan mutluluk duyuyorum. Büyükçekmeceli sanatseverlerin böyle etkinliklerde bizleri yalnız bırakmamalarından gurur duyuyorum” ”şeklinde konuştu.

Açılıştan sonra sergiyi BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın ile dolaşan Başkan Akgün, fotoğraf çalışmalarının sahiplerinden bilgiler aldı. Başkan Akgün ve eşi Hatice Akgün, sergi sonrası Hürriyet Akın ve Güler Ertan’a Halk Eğitim Merkezi’ndeki bayanların hazırladığı hediyeleri takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.