Sarı Lacivertli Ekibe Gaziantep'te Büyük Karşılama 

Sarı Lacivertli Ekibe Gaziantep'te Büyük Karşılama 

Sarı Lacivertli Ekibe Gaziantep'te Büyük Karşılama 

 

Sarı Lacivertli Ekibe Gaziantep'te Büyük Karşılama 

Deplasmanda Gaziantep Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, özel uçakla Gaziantep'e iniş yaptı. Sarı lacivertli ekibi çok sayıda taraftar büyük bir coşku ile karşıladı. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep'e konuk olan Fenerbahçe, şehre indiği andan itibaren hava alanında büyük bir coşku oluştu. 1xbet casino

Sarı lacivertli taraftarlar, futbolcu ve teknik ekibe çiçek ve baklava ikram ederek maç öncesi moral verdi. Başarılı kaleci Altay Bayındır sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken bu maçta kaleyi Berke Özer koruyacak.

Antrenmanlarda büyük başarı gösteren genç file bekçisi Berke Özer'den Fenerbahçe'nin resmi İnternet sitesinde övgü ile bahsedildi. Altay Bayındır'ın yokluğunda başarılı bir performans gösteren genç file bekçisi Berke Özer taraftarın büyük ilgisini topladı.

Fenerbahçe'de Tek Hedef Üç Puan 

Gaziantep'te büyük coşku ile karşılanan sarı lacivertli ekip, aynı ilgiyi kamp yapacağı otelde de gördü. Büyük ilgi gören sarı lacivertli ekipte üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği sorgulanmaya başlandı.

Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği bu haftada, tek hedefin 3 puan olduğunu belirten Pereira, kazanmak için herşeyimizle mücadele edeceğiz açıklamalarında bulundu. Zirve yarışından kopmamak adına büyük önem taşıyan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Karşılaşma 20.30 da başlayacak. Sarı lacivertli ekip bu zorlu mücadeleyi deplasmanda kazanarak zirve yarışına tekrar ortak olmak istiyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.