Sarıgül Fatih Medreseleri Genel Merkezi'nde

Sarıgül Fatih Medreseleri Genel Merkezi'nde

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca Efendi'yi Fatih Medreseleri Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Halide Edip Adıvar şubemize destek verdiği için çok mutlu olduğunu beyan eden Sarıgül Ayazağa’da şube açılması için destek vereceğini ifade etti.

Hoca Efendi ile nasıl tanıştığını anlatan Sarıgül, merhum İsmail Keskin tarafından kendisi ile tanıştığını ve çok mutlu olduğunu beyan etti. Sarıgül’ün annesi, Masum Bayraktar Hoca Efendi ile iki defa Hacc’a gittiği için çok zevk duyduğunu anlattı.

Kendisinin de milletvekili olduğu zamanlarda Korkut Özal ile Hacca gittiğini muhteşem olduğunu ifade eden Sarıgül hep beraber gideriz diye ifade etti.

Kur’an kurslarına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Sarıgül, 12 Ağustos 2012 tarihinde 150 hafız, 150 hocanın icazet merasimini katıldığı, çok muhteşem olduğunu ve keyif aldığını, bu sene de düzenlenmesi isteğinde bulundu.

Bu güzellikler olmasa çoluk çocuğumuzun ahlaki ve kültürel değerleri yok olur. Çoluk çocuk metruk işlerle uğraşır ve bambaşka bir nokta da olur.

Ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Masum Bayraktar Hoca Efendi, özellikle Abdi İpekçi icazet merasimine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.