Sarıgül’ün adayı İnönü, Sezgin’in cenazesine katılmadı

Sarıgül’ün adayı İnönü, Sezgin’in cenazesine katılmadı

Şişli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Sezgin’in ablasının cenaze törenine Sarıgül’ün Şişli adayı diye lanse edilen Hayri İnönü katılmadı. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’de ‘Bu olayda gösteriyor ki; Sarıgül’ün adayı Halil Çakır’ı ol

TEKİN; “NE SÖYEMİŞ İSEK ÇIKIYOR”

Tekin; Biz ne söylemiş isek tek tek çıkıyor diyerek açıklamalarına devam etti.

Mustafa Sarıgül’ün en yakınlarından biri olan Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Sezgin’in cenaze töreninde bir belediye başkan adayının olmaması düşünülemez bile. Ben bir iddiada bulunurken temelinde yatan mutlaka bağlantıları gözetirim.  Hayri İnönü tam Mustafa Sarıgül’ün aradığı pasiflikte, bu doğru. Ama o kadar pasif ki Sarıgül bile bu kadar pasifliği kabul edemez. Ben inanmasam dahi, eğer Sarıgül’ün aklında İnönü dahi varsa bile artık bundan sonra olmayacaktır.  

“SARIGÜL’ÜN ADAYI HALİL ÇAKIR”

Kaldı ki ben yine iddiama devam ediyorum. Sarıgül’ün adayı Halil Çakır’dır. Kaldı ki Halil Çakır’da Şişli’de seçimi alabilecek biri de değil. Ama Sarıgül’ü çok iyi bilen biri olarak görüyorum ki; Sarıgül Halil Çakır’dan vaz geçmeyecek. Çünkü güvenebileceği başka isim yok. Olanlar da yıpranmış veya başka hesaplar için başka ilçelere gönderecek. Tüm bunlara rağmen yine bildiğini yapacak ve bedelini de ağır ödeyecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.