Sarıgül’ün ismi gitti ihaleleri devam ediyor

Sarıgül’ün ismi gitti ihaleleri devam ediyor

Şişli Belediyesi personelin maaşlarını dahi ödeyemezken, yıllardır araç ihalelerinin Sarıgül Ailesi’ne yakın firmalara verildiği ve 2014 yılının son günlerinde de yine aynı firmalara ve fahiş fiyatlara araç kiralama ihaleleri verileceği iddia ediliyor.

 ŞİŞLİ GAZETESİ RANT İHALELERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Şişli Gazetesi olarak yıllardır Şişli Belediyesi’nde yapılan rant ihalelerinin takipçisi olduk. Bu ısrarlı takibimizle de birçok ihaleyi iptal ettirdik. Yaptığımız suç duyuruları ile de Cumhuriyet Savcılığı’nın atamış olduğu bilirkişi raporunda Şişli Belediyesi’nde ihaleye fesat karıştırıldığı yönünde rapor düzenlendi. Bundan sonra da Şişlilinin paralarının takipçisi olamaya devam edeceğiz.  

HAYRİ İNÖNÜ İTİRAF ETMİŞTİ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün de itiraf ettiği Şişli Belediyesi’nin bu tür ihalelerle paralarının çar çur edildiğini itiraf etmişti. İnönü’nün bu itirafından sonra bu tür ihalelere devam edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

ARAÇ İHALESİNDE KORKUNÇ İDDİALAR SÖZ KONUSU

Gazetemize gelen ihbarlarda korkunç iddialar da söz konusu. Şişli Belediyesi 29.12.2014 tarihinde 2014/156196, 30.12.2014 tarihinde 2014/158784, 19.01.2015 tarihinde de 2014/172800 ihale kayıt numarası ile araç kiralama ihaleleri düzenliyor.

99 ADET ARAÇ KİRALANACAK

Bu ihalelerde 74 adet binek araç, 12 adet kamyonet, 10 adet otobüs, 2 adet motosiklet ve 1 adet minibüs kiralama ihalesi düzenlenecek.

BELEDİYE ŞİRKETİNİN ARAÇLARI KİRALANIYOR

Bu ihalelerle ilgili en korkunç iddia ise Şişli Belediyesi’nin şirketi olan Kent-Yol’a ait araçların fahiş fiyatlara tekrar belediyeye kiralanacağı iddia ediliyor.

İHTİYAÇTAN FAZLA ARAÇ KİRALAMASI YAPILIYOR

Diğer bir iddia da belediyeye bu kadar araç kiralanmasına ihtiyaç olmadığı halde araç kiralanmış gibi gösterilerek ihale düzenleneceği ifade ediliyor.

DÜŞÜK MODEL ARAÇLAR VERİLİYOR

Son olarak ta Şişli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu teknik şartnamesinde belirtilen modellerin aksine çok daha düşük model araçlar verilerek korkunç bir rant elde edileceği iddia ediliyor.     

HAYRİ İNÖNÜ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün kendi açıklamalarında da ifade etiği gibi ‘Yıllardır Şişli’nin paraları çarçur edilmiş’ demişti. Önünde karar verme anlamında hiçbir engelin kalmadığı bir ortamda Şişli’nin paralarının çarçur edilmesine engel olması için göreve davet ediyoruz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.