Sayılarla boyama yapmanın incelikleri

Sayılarla boyama yapmanın incelikleri

Sayılarla boyama setleri resim severlerin son zamanlardaki en sevdikleri ürünlerden biridir.

Eğer içinizde uyuyan ressamı uyandırmak istiyorsanız bakmanız gereken tek site wombhobby sitesi. Sitede pek çok farklı modelde sayılarla boyama seti, kişiye özel setler ve sayılarla ahşap boyama seti bulabilirsiniz.

Sayılarla Boyama Seti

Sayılarla boyama setleri resim severlerin son zamanlardaki en sevdikleri ürünlerden biridir. Bu setlerde yer alan renk ve sayılar yardımıyla siz de muhteşem güzellikte resimler çizebilir hatta ünlü eserlerin aynısını da yapabilirsiniz. Wombhobby sitesinde her kişinin zevkine uygun yüzlerce farklı boyama seti bulabilirsiniz. Sitede yer alan ünlü eserler, manzara ve hayvan figürleri temalı boyama setlerinden birini seçerek içinizdeki yaratıcı ressamın açığa çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Sayılarla Boyama Seti Tuval

Artık kendi eserlerinizi ortaya çıkarmanın vaktinin geldiğini düşüyorsanız wombhobby sitesini ziyaret etmenin tam vakti. Siteden yapacağınız alışverişlerde 40-50 cm boyutunda boyama tuvali ile beraber 3 farklı boyutta fırça, su bazlı boyalar, askı aparatı ve resmin son haline ait fotoğraf da ücretsiz olarak resim severlere gönderiliyor.

Özel Yapım Sayılarla Boyama Seti

Wombhobby sitesinde yer alan yüzlerce farklı setten birini seçebileceğiniz gibi siteden özel yapım sayılarla boyama seti siparişi vermek de mümkün. bunun için tek yapmanız gereken sitede yer alan telefon numarasından site yetkilisine ulaşarak boyama setinde kullanmak istediğiniz fotoğrafı göndermeniz. Fotoğrafınızı gönderdikten sonra sitenin uzman ekibi çok kısa bir sürede seçtiğiniz fotoğrafa ait boyama setini hazırlayıp sizin onayınıza sunacaktır. Ve onay verdiğiniz takdirde de boyama setinizin kargo gönderim işlemi en özenli şekilde yapılacaktır.

Hobi Setleri

Wombhobby sitesinde resim severlerin beğenisine sunulan tüm ürünler çok uygun fiyatlı olup; ayrıca kargo ücreti de ödemeniz gerekmiyor. İçinizdeki ressamı uyandırmak için yapacağınız tek şey siteyi ziyaret etmek.

Tüm ürünler için: https://www.wombhobby.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.