Seri Cinayetlerde Sır Perdesi Aralandı

Seri Cinayetlerde Sır Perdesi Aralandı

Fatih’te 2 saat içinde 3 kişinin öldürülmesinin ardından alarma geçen polis, aracının içinde öldürülen Songül Polat’ın kardeşi Deniz Ş.’yi cinayetlerin zanlısı olarak gözaltına aldı.

21 Ağustos’ta, Fatih’te saat 15.00 sıralarında Mermer Kule Sokak'ta 37 yaşındaki Songül Polat cipinde kurşunlanarak öldürüldü. Bu olaydan bir saat sonra, cinayetten sabıkası olduğu tespit edilen Aziz Caner Emre, Silivrikapı Caddesi'ndeki eski bir handa öldürüldü. Üçüncü cinayet de akşam saatlerinde Kocamustafapaşa'da gerçekleşti; Satırlı saldırıya uğrayan 39 yaşındaki Yaşar Deli hastanede hayatını kaybetti.

Fatih’te dün işlenen 3 cinayetin ardından hareket geçen polis, soruşturma kapsamında İstanbul'da bir kişi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlının, aracının içinde kurşunlanarak öldürülen Songül Polat’ın kardeşi olduğu öğrenildi. Bu cinayetin ardından 1 kişi tabancayla bir diğer kişi de satırla cinayete kurban gitti. Polis, üç cinayeti de aynı kişinin işlediğini düşünüyor. Cinayetlerle ilgili soruşturma kapsamında İstanbul'da bir kişi yakalandı. Zanlının öldürülen Songül Polat'ın erkek kardeşi olduğu öğrenildi.

Yaralama ve uyuşturucu suçlarından daha önce 20 kaydı bulunan zanlının, cezaevinden kısa süre önce çıktığı belirtildi.

ESENTEPE CİNAYETİNİ DE AYNI KİŞİ İŞLEMİŞ

Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi 1985 sokak üzerinde 34 TN 5456 plakalı otomobiliyle seyir halindeki Harun Koçalı kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Fatih’teki cinayetlerin zanlısı olarak yakalan Deniz Ş. gözaltındaki sorgusu sırasında, “Dün 3 bugün de 1 kişiyi öldürdüm” diyerek, Esentepe cinayetini de kendisinin işlediğini itiraf etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.