Sesi sayesinde yakalandı!

Sesi sayesinde yakalandı!

Bir hafta önce işten ayrıldığı marketi kar maskesi ve kuru sıkı tabancayla soydu

Ümraniye 'de bir hafta önce işten ayrıldığı marketi, kar maskesi ve kuru sıkı tabancayla soyan Emirhan Y.(19), iş arkadaşının sesini tanıması üzerine yarım saat içinde yakalandı.

Kazım Karabekir mahallesi, Seyrantepe caddesi üzerindeki markette 28 Şubat'ta meydana gelen olayda, saat 07.30 sıralarında silahlı ve kar maskesi takan bir kişi içeri girerek kasiyeri etkisiz hale getirdi. "Sana bir şey yapmayacağım. Sadece paraları çantaya doldur" diyen soyguncu, kasada bulunan 565 bin lirayı alarak kaçtı.

KASİYER "SESİ ONUN SESİNE BENZİYORDU"

Polis soruşturmada olayın mağduru kasiyerin ifadesine başvurdu. Kasiyere yöneltilen "Bu markette işten ayrılan oldu mu?" sorusuna 'Evet' yanıtını alan dedektifler, bir hafta önce Emirhan Y.'nin işten çıkarıldığını öğrendi. Kasiyer kendisine gelen kişinin eşkalinin Emirhan Y.'ye benzeyip benzemediğini soran polislere "Evet benziyordu. Aslında şimdi düşününce sesi de onun sesi gibiydi. Soyguncunun giydiği montu da sanki onun üzerinde görmüştüm" dedi.

KAR MASKESİ VE KURU SIKI SİLAHIYLA YAKALANDI

Bunun üzerine polis Emirhan Y.'nin evine hemen baskın düzenlendi ve Emirhan Y., gözaltında alındı. Zanlının evinde yapılan aramada olayda kullandığı kar maskesi ve kuru sıkı silah ile marketten gasp ettiği 565 bin lira bulundu.

ŞÜPHELİ "BENİ İŞTEN ÇIKARTTIKLARI İÇİN YAPTIM."

Gasp Büro Amirliğinde ifade veren Emirhan Y'nin, "Beni sebepsiz yere işten çıkartmışlardı. Onlardan intikam almak için böyle bir şey yaptım. Kimseye bir zarar vermek istemedim." dediği öğrenildi. Emirhan Y., işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.