Sevenleri Enver Ören için göz yaşı döküyor

Sevenleri Enver Ören için göz yaşı döküyor

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören için, yakınları göz yaşı döküyor. Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi önünde toplanan yakınları ve sevenleri, Ören için dua ediyor.

Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi'ne gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türk ve İslam dünyasının büyük bir ferdini kaybettiğini belirtti.

Enver Ören ile yıllara dayanan bir arkadaşlığının olduğunu belirten Sarıgül, çok üzgün olduğunu söyledi. Geçen hafta tedavi gördüğü hastanede Enver Ören'i ziyaret ettiğini belirten Sarıgül, "Enver abi çok uzun yıllar önce tanıdığım bir ağabeyimdi. Çok hayır severdi ve çok güzel dostluklarımız oldu. Türkiye Hastanesi'nde İhlas Kolejleri'nde çok güzel sohbetlerimiz oldu. Gerçekten geçen hafta hastanede ziyaret ettim . Son görüşmemiz oldu. Allah gani gani rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Türk dünyası ve Türk Ulusu çok değerli bir hayır ve merhamet insanını kaybetti. Benim için de çok farklı son 25 ve 15 yılda çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Hastanede kaldığı zaman çok ziyaret ettim ve çok sohbet ettim. İslam dünyası ve Türk dünyası için örfümüz için unutulmaz bir isim. Allah taksiratlarını affetsin. Tüm dualarımız onun içindir. Enver Ören ismi ömür boyu yaşayacaktır. Ben bir evladı ve kardeşi olarak ondan çok şey öğrendim. Enver abi kolay unutulmaz. Oğlu Ahmet Mücahitin bu güzel ismi ömür boyu güzelce yaşatacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Enver Ören'in cenazesinin, bugün ikindi vakti Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedileceği belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.