Shaft'ta Acil Servis klasiği

Shaft'ta Acil Servis klasiği

Grup 2004 yılından bu yana her Cumartesi Shaft'ta sahne alıyor.

Kendi şarkılarını paylaştığı konserlerini sürdüren Tarkan Çakır; Zülfikar Ali Cengiz, Cengiz Adalı ve Sümer Pasin ile beraber müzik çalışmalarına devam ediyor. Tarkan Çakır şarkıları, gerçeklerin yansımasından yola çıkılarak yaratılmış; yaşadıklarımızı, hayatın içinden duyduğu haykırışları, kısık çığlıkları, o çığlıkların içimizde kapladıklarını, yenilenmeyi, umudu, kısacası herkesin yaşamından bir parçayı koyarak oluşturulmuş. Yaptığı ve yapacağı her şey son bir temiz nefes için.


The Flat Band
2008’de kurulan grup, Adele, Paloma Faith, Blondie, Toto, Madonna, Abba, Beatles, Chris Rea, Depeche Mode gibi; 70'lerden günümüze kadar geniş bir yelpazede, bilinen hareketli rock / pop parçalarını icra etmektedir.

Vokal:
Sinem Şen
Gitar, Vokal: Burçin Çakar
Gitar: Tarık Doğan
Klavye: Orhan Erişir
Bas: Cevher Onur Yorulmaz
Davul: Emrah Elmas

Acil Servis
1992 yılında kurulan ve o tarihten beridir de rock müzik dünyasında varlığını sürdüren Acil Servis beş kişiden oluşuyor. Vokalde Ertan Kızıltan, gitarlarda Emre Karabulut ve Orhan Yolsal, bas gitarda Çetin Güney, davulda Soner Doğanca'dan oluşan grup, 2004 yılından bu yana her Cumartesi Shaft'ta sahne alıyor.
Albümler:Küçük Adam - 1996Dur, bekle... - 2010Kapı açılışı: 20:00Tarkan Çakır: 20:30The Flat Band: 22:30Acil Servis: 01:00

22 Aralık 2012 20:00
Shaft Club, İstanbul

Bilet Fiyatı
Ayakta - 23.00 TL


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.