Silivri Cezaevi önünde ikinci müdahale!

Silivri Cezaevi önünde ikinci müdahale!

Ergenekon Davası nedeniyle Silivri Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma, bariyerleri aşarak duruşma salonuna girmek isteyen gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Kalabalık ile jandarma arasında zaman zaman arbede yaşandı.

İKİNCİ MÜDAHALE!

Ergenekon Davası nedeniyle Silivri Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma, bariyerleri aşarak duruşma salonuna girmek isteyen gruba ikinci kez müdahale etti.

İREM ÇİÇEK'İN İSYANI

Bu arada duruşmaya gelen tutuklu sanıklardan Emekli Albay Dursun Çiçek'in aynı zamanda avukatı olan kızı İrem Çiçek, Oda TV davasının tutuksuz sanıklardan gazeteci Müyesser Yıldız ve yakınlarıyla arama noktasında bir süre bekletildi.

Bekletilmesine kıza Çiçek basın mensuplarına "İçeri alınmıyoruz. Avukatlar içeri alınmıyor. Bunlar mahkeme değil, artık verecekleri karardan korkuyorlar. Adaletsizliğin bu kadarı. Müesser Yıldız sanık ve içeri alınmıyor." dedi. Çiçek ve beraberindekiler bir süre sonra içeri alındı.
Cezaevine geliş noktasında oluşturulan arama noktalarından 350 kişilik salon kapasitesi çerçevesinde avukat ve tutuklu yakını alınacağı öğrenildi.

CHP'li VEKİLLER SİLİVRİ'DE
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri de duruşmayı izlemek için Silivri'ye geldi. CHP'li vekillerden Umut Oran cezaevi çevresinde yaşanan olayları protesto etti. Basın mensuplarına açıklamalar yapan Oran, cezaevine gelen insanların içeri alınmamasının insanı bir tutum olmadığını söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.