Şişli Belediyesi zırhlı makam aracını kime ve neden kiralıyor?

Şişli Belediyesi zırhlı makam aracını kime ve neden kiralıyor?

Şişli Belediyesi’ne zırhlı makam aracı kiralamak için ihale düzenleniyor. Zırhlı makam aracına neden ihtiyaç duyulduğu ve bu aracı kimin kullanacağı merak konusu oldu.

BELEDİYEDE YAŞANAN SIKINTILARIN İSPATI

Bu zırhlı araç kiralama ihalesiyle de; Şişli Belediyesi’nde ciddi olayların yaşandığının ispatı olduğu olarak yorumlanıyor. Bu sebeple de, Şişli Belediyesi’nde bir suikast girişimi veya bir başka sıkıntılı bir durumun olup olmadığı merak konusu oldu.

MUSTAFA SARIGÜL’DE ZIRHLI ARACA BİNİYORDU

Mustafa Sarıgül döneminde birçok sıkıntılı ve şaibeli olaylar yaşanmıştı. Bunun sonunda da Mustafa Sarıgül birçok tehdit telefonları almış ve belediyede de birçok silahlı saldırılar gerçekleşmişti. Bu yüzden de Mustafa Sarıgül döneminde zırhlı araç kiralaması yapılmıştı.

GÖZLER ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE

Mustafa Sarıgül’den sonra zırhlı bir aracın kiralanması gözleri tekrar Şişli Belediyesi’ne çevirdi. Bu aracı kimin kullanacağının belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nin perde arkasında yaşanan olayların da tüm gerçekleriyle ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Şişli Gazetesi olarak bu zırhlı araca neden ihtiyaç duyuldu ve bu aracı kimin kullanacağı ile ilgili tüm detayların takipçisi olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.