Şişli Belediyesi’ni gölge yönetim yönetiyor

Şişli Belediyesi’ni gölge yönetim yönetiyor

Şişli Belediyesi tamamen gölge yönetimle yönetilmeye devam ediyor. Son olarak ta Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Gürsel Akkoyunlu’nun imza yetkisi devam ederken karar yetkisi Çekmeköy 1'nci sıra meclis üyesi Tankut Gündoğar’a verildi.

GÖLGE BAŞKANDAN SONRA GÖLGE YARDIMCILAR

Şişli Belediyesi’nde, belediye başkanın Hayri İnönü mü? Emir Sarıgül mü? yoksa Mustafa Sarıgül mü? olduğu konuşulurken, şimdi de sıranın gölge başkan yardımcılarına geldiği ifade ediliyor.

TANGUT GÖNDOĞAR’DAN HABERSİZ İŞ YAPILMAYACAK

Şişli’de imarla ilgili yetkili personele ve imardan sorumlu başkan yardımcısı Gürsel Akkoyunlu’ya Tangut Gündoğar’dan habersiz kesinlikle hiçbir işlem yapılmayacağı talimatı verildi.

GÜNDOĞAR AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇMİŞTİ

Ak Parti’den Ümraniye Belediye Meclis Üyesi olup, İBB Meclisi’nde de Bütçe Plan Komisyon Başkanlığı yapan sonra da CHP’ye geçerek Çekmeköy’den 1’nci sıra meclis üyesi olan Tangut Gündoğar’a bir oda verilene kadar da Emir Sarıgül’ün odasında görev yapacağı ifade ediliyor.

Bu uygulamayla, Şişli’de imardaki rantın yönünün değiştirileceği iddia ediliyor.

İMZA YETKİSİ VAR KARAR YETKİSİ YOK

Dün Gürsel Akkoyunlu’yu, Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı’na getiren güçler, yine yaşanan sansasyonlar neticesinde Gürsel Akkoyunlu’yu  kızağa çekti. Başkan Yardımcılığı görevi devam edecek olan Akkoyunlu’nun imza yetkisi de devam edecek ama karar yetkisi tamamen Tangut Gündoğar’da olacak.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE ESPRİ KONUSU OLDU

Şişli Belediyesi’nde çalışan personelin ‘bizim üç tane kocamız var’ diye espri yaptığı konuşuluyor. Kimi personel de ‘belediye de üç başlılık var’ derken, bazıları da ‘Şişli Belediyesi’nde itina ile akşam yetki verilir sabah ta alınır’ , ‘eş başkanlıktan sonra Şişli’de üç başkanlık sistemi geldi ’ diye espriler yapılmaya başlandı.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK YAPTIĞIMIZ HABER GERÇEK OLDU

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberde; sürekli sansasyonlarla gündeme gelen Gürsel Akkoyunlu’nun Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı’na getirilmesiyle bundan sonra da ciddi sansasyonların yaşanacağını iddia etmiştik. Bu gün yaşanan bu olayla birlikte de tüm iddia ve haberlerimizin tek tek gerçekleştiği aleni olarak gün yüzüne çıkmış oldu.

Tangut Gündoğar kimdir?

1962 İstanbul doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilinden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisans ve İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Fakültesi’nde İşletme ve Proje yüksek lisans eğitimi aldı. Yurtdışı ve yurt içinde çeşitli inşaat taahhüt firmalarında mühendislik yaptı. 1988 başında Pamukbank’a katıldı. Genel müdürlükte sırasıyla toplu konut, yatırım, taahhüt, proje finansmanı ve sendikasyon kredileri bölümlerinde uzman, müdür yardımcılığı, müdür, bölüm başkanı ve koordinatör grup başkanı olarak görev yaptı. Finansbank ve Fiba Holding iştiraki olan Finans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktı. 2004 seçimlerini müteakiben Ak Parti’den Ümraniye Belediyesi Meclisi ve İmar Komisyonu Üyeliği yaptı, ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Bütçe Plan Komisyonu Başkanı olarak çalışmalarına devam etti. Sonra Kadir Topbaş tarafında görevden alındı. 2014 yerel seçimlerinde de CHP’den Çekmeköy Belediyesi 1.sıra meclis üyesi oldu. Bir çocuk babası olan Gündoğar, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.