Şişli Cumhuriyet Mahallesi’nde kumarhaneye çevrilen daireye baskın!

Şişli Cumhuriyet Mahallesi’nde kumarhaneye çevrilen daireye baskın!

Şişli Cumhuriyet Mahallesi’nde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine emniyet güçleri daireye düzenlediği baskında ancak itfaiyenin yardımıyla girebildi.  

Şişli'de kumarhaneye çevrilen daireye baskın düzenlendi. İçerde bulunan 13 kişiye kumar oynamak ve koronavirüs tedbirlerini ihlal etmekten toplam 62 bin 465 lira idari para cezası kesildi.

İTFAİYE YARDIMIYLA KUMAR OYNATILAN YERE GİRİLEBİLDİ

Merdivene ekstra yapılan ve kilitli olan kapı itfaiye ekipleri tarafından açılırken, baskın anı da kameraya yansıdı. Polis ekipleri, dün Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir adreste kumar oynandığı bilgisi aldı.

KUMAR YERİNİN GİRİŞİNDE İKİNCİ BİR KAPI

Harekete geçen ekipler, ikametin merdiveninde ekstra bir kapı yapıldığı ve kapının kilitli olduğu tespit etti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerini kapıyı açması üzerine ekipler içeri girdi. Polis, adresin kıraathane olarak tasarlandığı ve içerde 13 kişinin olduğunu belirledi.

İŞ YERİNE CEZA KESİLİP MÜHÜRLENDİ

Ekipler, 1593 Sayılı İl Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. Maddesi'ne istinaden 45 bin 97 lira para cezası kesti. Ayrıca kumar oynayan kişilere ise toplam 17 bin 368 bin lira olmak üzere toplamda 62 bin 465 lira idari para cezası işlemi uygulandı.

Ayrıca iş yeri sahibine Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılırken, iş yeri Şişli İlçe Zabıta Ekipleri tarafından mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.