Şişli İzzetpaşa’da eski ortaklar arasında silahlı bıçaklı kavga!

Şişli İzzetpaşa’da eski ortaklar arasında silahlı bıçaklı kavga!

Şişli İzzetpaşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi’nde eski iş ortağı oldukları öğrenilen iki arkadaş arasında çıkan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan 1’i ağır 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Şişli İzzetpaşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi ile Susam Sokak kesişiminde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eski iş ortağı oldukları öğrenilen C. S. (33) ile S.D. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte S.D. ve yanındaki arkadaşları tek başına olan C. S. ile kavgaya tutuştu. C. S. elindeki ekmek bıçağıyla S. D. ve arkadaşlarına saldırarak şahıslardan birini yaraladı. Silah ve bıçakların çekildiği kavgada S.D.’nin arkadaşlarından biri elindeki silah ile C. S.’ye 5-6 el ateş açtı. Kurşunların hedefi olan C. S., vücuduna isabet eden iki mermiyle ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yerde yaralı halde yatan C. S.’ye ilk müdahalesini yaparak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Saldırıda bıçakla yaralanan şahıs ise sağlık ekipleri beklenmeden vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyerek olaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.