Şişli Nişantaşı’nda dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran vuruldu

Şişli Nişantaşı’nda dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran vuruldu

Şişli Nişantaşı’nda dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran, tartıştıkları arkadaşı tarafından sokak ortasında vuruldu.

2016 Best Model Türkiye ve Best Model Of The World yarışması birincisi ve oyuncu Onur Seyit Yaran sokakta tartıştıkları arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Yaran'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

OYUNCU OMUZUNDAN VURULDU

Olay, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak'ta dün saat 18.45 sıralarında meydana geldi. Onur Seyit Yaran ve 2 arkadaşı arasında sokakta yürüdükleri sırada tartışma çıktı. Tartışmanın ardından 3'lü arasında çıkan kavgada arkadaşı Yaran'a doğru tek el ateş etti. Silahtan çıkan kurşun dizi oyuncusunun omzuna isabet etti. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken Onur Seyit Yaran düşerek yere yığıldı.

OYUNCUNUN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan oyuncu ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Oyuncu Yaran'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BİRLİKTE YOLDA YÜRÜRKEN TARTIŞMA ÇIKTI

Bu kavga ve silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, 3 kişinin sokaktaki kaldırımda yürüdükleri, bir süre durakladıktan sonra aralarında kavga ettikleri ve Yaran'a doğru silahla ateş edildiği görülüyor.

nisantasi-nda-oyuncu-best-model-of-the-world-yarismacisi-vuruldu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.