Şişli’de 23 Nisan hiç böyle kutlanmamıştı

Şişli’de 23 Nisan hiç böyle kutlanmamıştı

Emir Sarıgül’ün sorumlu olduğu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; Dünya Sanat Günü’nü Nişantaşı’nda kutlarken, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Şişli’ye yaklaşık 30 km mesafede olan Kilyos’ta Uçurtma Şenliği ile kutlayacak.

 SANAT GÜNÜNE GÖSTERİLEN İLGİ

ÇOCUK BAYRAMINA GÖSTERİLMEMİŞ

Şişli’de 23 Nisan Çocuk bayramı kutlaması ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz aileler; ‘Dünya Sanat Günü kutlamasının Nişantaşı’nda olması kadar isabetli bir karar olamazdı. Ama çocuk bayramı olan 23 Nisan’ın da Şişli’den yaklaşık 30 km uzaklıkta olan Kilyos’ta yapılması; gerek ulaşım açısından gerekse de hava şartları açısından çok doğru bir tercih olduğunu düşünmüyoruz’ dediler.

ŞİŞLİ’NİN GENELİNE HİTAP EDEMEYECEK

Böylesi önemli bir Bayram’da Şişli’de ki çocukların geneline hitap edilme imkânının da zor olacağını ifade eden aileler bu bayramın Şişli’de kutlanması gerekirdi dediler.

HAFTA İÇİ ÇALIŞAN AİLELER KATILAMAZ

23 Nisan’ın Çarşamba gününe denk gelmesi de çalışan ailelerin çocuklarının yararlanamayacağı bir etkinlik olacağı da ifade ediliyor.

HAVANIN BULUTLU OLMASI YAĞMUR RİSKİ TAŞIYOR

23 Nisan’da hava tahminlerinin de bulutlu olması ve meşhur Nisan yağmurlarına yakalanma riski taşıyacağını düşünen bazı aileler bayrama katılamayacaklarını belirttiler.

GEÇMİŞ DÖNEMLERDE MAÇKA PARKINDA KUTLANMIŞTI  

Geçmişte 23 Nisan Bayramı Şişli’de tüm vatandaşlarımızın yürüme mesafesindeki Maçka Parkı’nda kutlanmıştı. Bu kutlamalara geniş katılım sağlanmış ve eğlenceli animasyonlarla Şişli’nin çocukları ve aileler olarak eğlenceli dakikalar yaşamıştık. Neden böyle bir tercih yapıldığına da anlam veremiyoruz. Hatanın neresinden dönülürse kardır diyen aileler bu etkinliğin Şişli’ye alınma imkânı varsa çok mutlu olacaklarını ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.