Şişli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kurallarına göre kutlanacak!

Şişli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kurallarına göre kutlanacak!

Şişli Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını pandemi kurallarına uygun olarak planladı.

MİLLİ MÜCADELE’NİN İLK BAŞLADIĞI YER ŞİŞLİ

Cumhuriyet’in ilanına giden yolda, Milli Mücadele’nin ilk başladığı yer olan Şişli’de, Cumhuriyet Bayramı 2 gün boyunca coşku ile kutlanacak. Şişli Belediyesi, bu yılki Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini pandemi sürecine uygun olarak planladı.

28 EKİM’DE: KLASİK ARAÇLAR GEÇİŞ YAPACAK

Cumhuriyet’in ilanının 97’inci yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Çarşamba günü; saat 14.00’da klasik araçlar Şişli Caddelerini dolaşacak.

Şişli Belediyesi’nin ana binası yanındaki akaryakıt istasyonunda başlayacak olan klasik araçlar, Darülaceze Caddesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi ve Cumhuriyet Caddeleri’nden geçiş yapacaklar.

Cumhuriyet Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Maçka, Teşvikiye Mahallesi, Rumeli ve Halaskargazi Caddesi’nden de dönüş yapacaklar.   

29 EKİM’DE: “BENİM CUMHURİYETİM” FOTOĞRAF SERGİSİ

29 Ekim Perşembe günü ise, Abdi İpekçi Caddesi’nde saat 15.30’da “Benim Cumhuriyetim “ konulu fotoğraf sergisinin açılışının ardından, saat 18.30’da da Atatürk Evi’nde ışık ve yansıtma gösterimi gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.