Şişli’de buz pistine dönen yollarda vatandaşlar zor anlar yaşadı!

Şişli’de buz pistine dönen yollarda vatandaşlar zor anlar yaşadı!

İstanbul’daki kar yağışından sonra buz pistine dönenen Şişli’de vatandaşlar ara sokaklarda zor anlar yaşadı.

İstanbul'da kar yağışı etkisini devam ettirirken, Şişli’de gece buzlanma ve don yaşandı. Sabah işe gitmek isteyenler ara sokaklarda kaldı. Buzlu sokaklarda birçok kişi merdiven korkulukları ve duvarlara tutunarak yürüdü.

sisli-de-yollar-buz-pistine-dondu1.jpg

ŞİŞLİ SOKAKLARIN’DAKİ BUZLANMA TEHLİKE YARATTI

Şişli’de üç gündür aralıklarla devam eden kar yağışının ardından gece yollarda buzlanma oldu. Özellikle ara sokaklarda buzlanan yollar nedeniyle vatandaşlar yolda kaldı. Araçlar yoldan çıkamazken birçok kişi de yürümekte güçlük çekti. Bazı vatandaşlar da kaldırımları tuzladı. Şişli ara sokaklarda buzlanan yollarda kalan otomobiller yokuşları çıkamadı. Patinaj yapan otomobiller itilerek kenara çekildi.

sisli-de-yollar-buz-pistine-dondu2.jpg

YAYALAR AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yokuş aşağıya inenler buzlu yollarda ayakta durmakta güçlük çekti. Üst geçitlerden geçmek isteyenler ise tırabzanları tutarak ilerledi. Yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi zorlukla yürüdü.

Birçok kişi de duvar kenarlarını tutarak gitmeye çalıştı. Bazıları da düşmekten kurtulamadı. Tuzlama aracının yolları tuzlamasıyla buzlar çözüldü. Yokuştan inemeyenler tuzlama aracının arkasından yürüdü.

sisli-de-yollar-buz-pistine-dondu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.