Şişli'de görevden almaların olduğu gün yeni yıl ihale başvurusu yapılmış

Şişli'de görevden almaların olduğu gün yeni yıl ihale başvurusu yapılmış

Şişli Belediyesi’nde görevden almaların yaşandığı Kasım Ayı’nın ilk haftalarında Kültür Müdürü’de görevden alınmıştı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Amerika’ya gitmiş ve 10 günde gelememişti. Kültür Müdürü’nün görevden alındığı günlerde yeni yıl ihale

Şişli Belediyesi 2014/145311 ihale kayıt numarası 08.12.2014 Pazartesi günü saat 14.00’de Yeni Yıl Kutlaması Hizmet Alım İşi ihalesi düzenleyecek. Bu ihale Hayri İnönü’nün alınmadığı yeni binada gerçekleşecek.

Bu ihaleyi diğerlerinden farklı kılan en önemli özellik ise; bu ihaleyi yapan birimin Kültür Müdürlüğü’nün olması ve bu ihalenin Kamu İhale Kurumu’na başvuru yapıldığı ve onay tarihidir.

İHALE ONAYINI KİM VERDİ?

Şişli Belediyesi Kamu İhale Kurumu’nun resmi verilerine göre yeni yıl ihalesinin onayını 04.11.2014 tarihinde veriyor, ilanı da 06.11.2014 tarihinde yayınlanıyor. Bu ihalenin onayını veren birim de Kültür Müdürlüğü. O tarihlerde Şişli Belediyesi’nde görevden almalar olmuştu. Şişli Belediyesi’nin Kültür Müdürü’de görevden alınmıştı.

O zaman bu ihalenin onayını kim verdi? Bir diğer önemli detay da bu ihaleye imza atan üst yöneticinin Hayri İnönü mü? Yoksa Emir Sarıgül mü? olduğu merak ediliyor.

İHALEYİ SÜREKLİ AYNI FİRMA ALMIŞTI

2011 yılından buyana yeni yıl ihalelerini de sürekli aynı firmanın alması da bir başka dikkat çeken konulardan biri olmuştu. Şişli Belediyesi yeni yıl kutlaması için ödediği bütçeye bakıldığında da bir başka vahim tablo daha ortaya çıkıyor.

YENİ YIL İÇİN YAKLAŞIK 22 MİLYON ÖDEME

Bir gecelik yenil yıl kutlaması için Şişli Belediyesi 2011 yılında; 3 milyon 900 bin lira, 2012 yılında; 7 milyon 200 bin lira, 2013 yılında; 10 milyon 200 bin lira olmak üzere toplamda 21 milyon 300 bin lira para ödemiş.      

ŞİŞLİ GAZETESİ’NDE AÇIKLAYACAĞIZ

Şişli Belediyesi’nde bu kadar sansasyon yaşanırken bu ihalenin unutulmaması dikkat çekici. Pazartesi günü yapılacak olan bu ihalenin bütçesini, ihaleyi kimin alacağını, ihale onayını ve olurunu kimin verdiğini Şişli Gazetesi’nde açıklayacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.