Şişli’de kataloglu fuhuş çetesine operasyon!

Şişli’de kataloglu fuhuş çetesine operasyon!

Şişli’de iş adamlarına yabancı uyruklu kadınların çekilen fotoğrafların oluşturulan katalogla yabancı uyruklu kadın temin ettikleri iddia edilen çeteye operasyon düzenlendi.

OPERASYONDA 27 KİŞİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından fuhuş çetelerine yönelik çalışma başlatıldı. Polis ekipleri Şişli ile birlikte, Beyoğlu, Beşiktaş ve Kağıthane ilçelerinde de 11 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Anna K.'nın liderliğini yaptığı çeteye düzenlenen operasyonda 27 kişi yakalandı. 

12 MÜŞTERİ SERBEST BIRAKILDI

Anna K’nın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı. Müşteri olduğu öğrenilen 12 kişi ise polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ev aramalarında 7 cep telefonu, 7 sim kart, çalışan mağdurların isimleri yazan ve hesap defteri olarak tutulan iki not defteri, 400 dolar ve 350 Euro ele geçirildi.

SADECE İŞ ADAMLARINA KADIN TEMİN EDİYORLAR

Yakalanarak gözaltına alınan uyruklu Anna K. ve  üç şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi, bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin, sadece iş adamlarına kadın temin ettiği ve kadınların profesyonel fotoğraflarını çekip katalog haline getirdikleri öğrenilirken, fuhuş yaptırıldığı belirlenen Ukrayna uyruklu 10 kadın gerekli işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.