Şişli’de klasik otomobiller Cumhuriyet Bayramı geçit töreni gerçekleştirdi

Şişli’de klasik otomobiller Cumhuriyet Bayramı geçit töreni gerçekleştirdi

Tarihe tanıklık eden otomobiller Cumhuriyet’in 97’nci yılında Şişli’de geçit töreni gerçekleştirdi.

Şişli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdi.

Belediye, 28 Ekim Çarşamba günü Cumhuriyet’in 97. Yılı kutlamalarına  ‘Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni’ ile başladı.

ŞİŞLİ CADDELERİNDE KLASİK OTOMOBİLLER GEÇTİ

Cumhuriyet’in ilanının 97’inci yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Çarşamba günü Şişli Caddeleri, birbirinden özel klasik otomobillere ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni’nde nostalji rüzgârı esti. Şişli Belediyesi ve Antika Otomobil Federasyonu iş birliğinde düzenlenen, Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni, Şişli ilçesi yollarında gerçekleşti.

Şişli Belediyesi önünden saat 14:00‘te yola çıkan ve her birinin ayrı bir hikâyesi olan 32 klasik otomobil, Cumhuriyet dönemine iz bırakan tarihi yapılarının bulunduğu Darülaceze, Abide-i Hürriyet, Ergenekon, Halâskârgazi, Cumhuriyet caddelerinden ilerledi.

Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni, Halâskârgazi Caddesi üzerinde yer alan Atatürk Müzesi önünde sona erdi.

MUAMMER KESKİN: 'CUMHURİYET BİZLERİZ'

Bitiş noktasında, Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni’ne katılan sürücüleri, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin karşıladı. Atatürk Müzesi önünde Mustafa Kemal Atatürk, yol arkadaşları ve mücadele kahramanları anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, burada yaptığı konuşmada “Cumhuriyet’in ilanın 97’inci yılını kutladığımız bu özel günde pandemi nedeniyle ne yazık ki komşularımızla bir araya gelemedik. Ancak, bu istisnai duruma rağmen en büyük bayramı ‘Cumhuriyet bizleriz’ diyerek ortak ruh ve heyecanla kutluyoruz” dedi.

Cumhuriyet Bayramı Klasik Otomobil Geçit Töreni’ne klasik otomobil sahipleri ve koleksiyoncular, sanatçılar ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu Antika Otomobil Federasyonu’nun üyeleri otomobilleriyle katıldı.

Şişli’de klasik otomobiller  Cumhuriyet Bayramı geçit töreni gerçekleştirdi

Şişli’de klasik otomobiller Cumhuriyet Bayramı geçit töreni gerçekleştirdi

Tarihe tanıklık eden otomobiller Cumhuriyet’in 97’nci yılında Şişli’de geçit töreni gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.