Şişli'de Pazar Yerinde Kaza

Şişli'de Pazar Yerinde Kaza

Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde kurulan halk pazarında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Sabah saatlerinde Kestanelik Sokak’ta kurulan pazardaki tezgahına mal boşaltan Bedrettin Taşkın yönetiminde ki 34 UM 9848 plakalı kamyonun freni aniden boşalı

Facianın eşiğinden dönülen kaza sonrasında yaralanan Erzik, vatandaşların yardımıyla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılırken, kamyonun sürücü Taşkın gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Halide Edip Adıvar Mahallesi’de kurulan pazarda yeri olan Bedrettin Taşkın, tezgahına mal boşaltmak için kamyonu ile yanaştı. Bu esnada freni boşalan kamyon hızla aşağı doğru inerken önce alışveriş yapan Osman Erzik’e sonra da tezgahlara çarparak durabildi. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen Erzik, ambulansın gelmesi beklenmeden taksiyle Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın şokunu üzerinden atamayan kamyon sürücüsü Bedrettin Taşkın, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazanın sabah saatlerinde meydana gelmesi büyük bir facianın önlediğini ifade eden mahalleliler, sokak aralarında kurulan pazarlara isyan ettiler.

Haber: Gülşah Güyük 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.