Şişli’de şüpheli ölüme 5 gözaltı

Şişli’de şüpheli ölüme 5 gözaltı

İstanbul Şişli'de 25 yaşındaki Zehra Barlık, başına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitirdi. Aile "İntihar etti" dedi. Silah başka odada bulununca cinayet şüphesi ortaya çıktı. Evde bulunan 5 kişi gözaltına alındı

Olay önceki gece Şişli Harbiye Meşrutiyet Mahallesi Melek Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, sokak sakinleri saat 20.00 sıralarında bir el silah sesi duydu. Ne olduğunu anlamak için dışarıya çıkan bir kişi, Barlık Ailesi'nin kaldığı dairenin camında kurşun izi olduğunu fark etti. Olay polise bildirildi. Eve giren polis ekipleri, Zehra Barlık'ın cesediyle karşılaştı. Barlık'ın başına isabet eden tek kurşunla öldüğü belirlendi. Olay sırasında, genç kızın annesi, babası, ağabeyi, dedesi ve babaannesinin de evde olduğu anlaşıldı. Polis evdeki 5 kişinin ifadesine başvurdu. Aile, Zehra Barlık'ın silahla intihar ettiğini söyledi. Ancak cesedin yakınında tabanca bulunamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, binanın bodrumunda bir tabanca buldu. İncelemede, tabancanın, genç kızın ölümüne sebep olan silahla eşleştiği tespit edildi.

SİLAH RUHSATSIZDI, KORKTUK

Bunun üzerine aile bireyleri gözaltına alındı. Şüpheler genç kadının ağabeyi ve babasının üzerinde yoğunlaştı. Barlık'ın ağabeyinin ifadesinde, "Kardeşimin intihar ettiği silah ruhsatsızdı; korktuğumuz için sakladık" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşyurmaya devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.