Şişli’de Suriyeli kadınlara kapkaç şoku

Şişli’de Suriyeli kadınlara kapkaç şoku

Şişli’de biri bebek arabasında yanlarında iki çocuk bulunan yabancı uyruklu kadınlar kapkaça uğradı. Kapkaç anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay dün saat 15:30 sıralarında Şişli Eskişehir Mahallesi Akağalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yanlarında biri bebek arabasında iki çocuk bulunan Suriyeli iki kadın yolun karşısına geçmek için beklerken kapkaça uğradı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı. Çantasında yaklaşık 1500 TL ve cep telefonu  olan kapkaç mağduru kadın ifadesi için polis merkezine götürüldü.


OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA
Kapkaç anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yanlarındaki çocuklarla yolun karşısına geçmek için bekleyen kadınların yanına yaklaşan bir kişi uygun anı kolluyor. Bir süre kadınları izleyen kapkaççı, kadınlardan birinin yanına yaklaşıp elindeki çantayı alıyor. Çantası çalınan kadın hızla kaçan kapkapçının peşinden koşuyor. Kadının yanındaki küçük çocuk da annesinin peşinden gidiyor. Diğer kadın bebek arabasındaki çocuğu bırakıp annesinin peşine giden çocuğu alıp geri dönüyor. Olayı gören bazı vatandaşlar da kapkapçının peşinden koşuyor.
ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ DIŞARIYA ÇIKAMIYOR
Mahalle sakini bir vatandaş "Dolapdere’de hırsızlık bitmiyor. Biraz önce Suriyeli bir kadının çantasını çaldılar, iki gün önce bir bakkalın parasını çaldılar. Bu olaylardan artık kurtulmak istiyoruz,çoluğumuz çocuğumuz dışarıya çıkamıyor devamlı çanta çalıyorlar" dedi. Mahalle esnafı Ahmet Ardıç da , "Ben burada oturuyordum gencin hanımefendinin elindeki çantayı kapmasıyla kaçması bir anlık olaydı. Arkasından koşalım dedik ama atı alan Üsküdar’ı geçtiği için yakalayamadık. Polise haber verdik inşallah yakalanır. Bu aralar bayağı bir sıklaştı bu olaylar. Tabi bunda cezaların caydırıcı olmaması da var cezaların biraz caydırıcı olmasıyla belki bu tür olayların geçilebilirdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.