Şişli’de yasağa uymayan kadına 3 bin 150 lira para cezası

Şişli’de yasağa uymayan kadına 3 bin 150 lira para cezası

Şişli’de sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen, köpeğini gezdirmek için parka çıkan kadına 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

Kadının, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylemesi üzerine polis, köpeğini parkta gezdiremeyeceğini, bunun için kaldırımları kullanması gerektiği konusunda kendisini uyardı.

Kısıtlamaya aykırı hareket eden genç kadına polis ekiplerince 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı.

ŞİŞLİ POLİSİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Şişli’de dün bir grup vatandaşın kısıtlamaya rağmen bir parka girdiği ve evcil hayvanlarını burada gezdirdiği görüldü. Bunun üzerine, durumu öğrenen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri çok kısa bir sürede olay yerine geldi.

KADIN KÖPEĞİNİ GEZDİRMEK İÇİN YASAĞI DELDİ

Polis ekiplerinin parka gelmesiyle birlikte grup hızlı bir şekilde oradan ayrılarak ara sokaklara dağıldı. Asayiş ekiplerinin parka geldiğini görünce dışarı çıkan bir kadının köpeğiyle birlikte park çevresinde dolaşmaya devam ettiğinin görülmesi üzerine, polis genç kadını yanına çağırarak kuralları çiğnediğini ve kendisine para cezası kesileceğini söyledi. Kısıtlamaya aykırı hareket eden genç kadına polis ekiplerince 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı.  

Öte yandan, kısıtlamaya uymayarak parkta köpeğini gezdiren kadının zorunlu olmasına rağmen kimlik kartını yanında bulundurmadığı öğrenildi.

Şişli'de kısıtlamaya uymayıp polis tarafından ceza kesilen kadını görüntüleyen gazeteciyi, “Annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım” diyerek tehdit etti.

sisli-de-yasaga-uymayan-kadina-kesildi-sonra-tehdit-etti.jpg

“BENİM ANNEM MEDYA DANIŞMANI, PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”

Genç kadın o esnada yaşananları kaydeden gazeteciye dönerek, “Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?” sözleriyle gazeteciyi tehdit etti.

İçişleri Bakanlığınca alınan kararlara uymayarak kısıtlamaya aykırı hareket ettiği için Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kendisini görüntüleyen basın mensubuna el sallayarak bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.