Şişli’nin siluetini bozan Sarıgül İstanbul’un siluetini düzeltecek

Şişli’nin siluetini bozan Sarıgül İstanbul’un siluetini düzeltecek

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Zeytinburnu'nda bulunan 16/9 kulelerinin İstanbul'un siluetini bozduğunu belirterek, "Orayı 2 yıllık süre içinde tıraşlayacağım” dedi ama Şişli Camii’nin siluetini de

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Çekmeköy'de CHP Hakkı Çelik Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi, kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti.

"9-16 KULELERİNİ TRAŞLAYACAĞIM”

Zeytinburnu'nda bulunan 16/9 kulelerini eleştiren Mustafa Sarıgül; "En geç 24 ay içinde oradaki yatırımcıların haklarını koruyacağım. Demokratik uzlaşma diyorum. Yatırımcıya şunu sormak istiyorum. Sizin her şeyiniz para mı? Mülkiyet hakkı kutsaldır. Orayı 2 yıllık süre içinde tıraşlayacağım. İstanbul'un siluetini kurtarmayı İnşallah Allah'ım bana nasip eder” dedi.

ŞİŞLİ CAMİİ’NİN SİLUTİNİ SARIGÜL BOZMUŞTU
Şişli Meclis toplantısında da Şişli Camii’nin siluetini bozan yapıya izin verdiği için rahatsızlık duyduğunu ifade eden Sarıgül Şişli’de ki bu binana için gerekenleri yapmamasına rağmen İstanbul’daki bu silueti 2 yıl sürede tıraşlayacağını belirtmesi ise İstanbulluyu kandırdığı yönünde yorumlanıyor. 

ŞİŞLİ CAMİ'NİN SİLUETİNİ BOZAN BİNA



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.